Els trastorns del son afecten el nostre descans i portar el ritme de vida habitual. Generalment, aquesta dificultat es presenta a l’hora d’agafar el son (insomni), encara que també pot afectar persones que dormen molt o que pateixen narcolèpsia, un trastorn crònic del son que es caracteritza per una somnolència extrema durant el dia i atacs sobtats de somni. Per ajudar els nostres pacients, a Ignis Fisioteràpia comptem amb una tècnica innovadora per tractar i millorar la qualitat del son amb NESA XSignal®.

 

Com funciona NESA XSignal® per a ajudar-nos a millorar la qualitat del son?

NESA XSignal és una màquina destinada a equilibrar i modular el sistema nerviós del nostre organisme mitjançant electroteràpia de baixa freqüència. La neuromodulació no invasiva de NESA XSignal, empra impulsos elèctrics (microcorrents de neuromodulació no invasiva) en punts estratègics del cos per millorar el funcionament del sistema nerviós -regulant les ones Delta i Alfa-, i aconseguir un somni reparador.

L’aplicació d’aquesta tecnologia innovadora és indolora per al pacient, mantenint-ne els resultats a llarg termini. La durada del tractament és de 30 a 90 minuts per sessió. En general, se solen recomanar entre 5 i 10 sessions.

A Ignis Fisioteràpia som un equip de professionals que compartim una filosofia comuna, actualitzant i millorant la metodologia en els nostres tractaments. Garantim seguretat i continuïtat en totes les fases del tractament dels nostres pacients.

Finalment, recordeu-vos que, entre els seus múltiples beneficis, la tecnologia NESA XSignal també s’aplica per a:

  • minimitzar el dolor i escurçar el temps en processos de rehabilitació,
  • millorar el to muscular i la mobilitat en lesions,
  • controlar la incontinència urinària,
  • millorar la neuroeficiència,
  • millorar el dolor d’articulacions, hèrnies discals, ciàtiques, contractures, fibromiàlgia…
  • reduir l’estrès i l’ansietat.

T’agradaria saber més sobre la tecnologia NESA XSignal per cuidar el teu sistema nerviós o ajudar-te a tractar una lesió o millorar la teva qualitat del son? Contacta amb nosaltres i t’informarem de tot sense compromís.